Fri Frakt, Och årlig stor Rabattkod: Vogeni2023
vogeni-logo
{{totalCount}}
{{item.title}}
{{option.name}}:  {{option.value}}
× {{item.num}} Anta
Delsumma:
Visa kundvagn
Vogeni.com är en plats där du kan bygga självförtroende och hitta skönheten i dig själv. Låt oss fira varandra med kärlek, eftersom underkläder och andra kvinnors kläder handlar om att stärka och inspirera dig inifrån och ut.
På VOGENI tror vi att noll avfall kan göra skillnad.
Fantastisk Vår prioritet är att designa fantastiska underkläder, nattkläder, baddräkt och klänningar. Dessutom är en smidig shoppingupplevelse vad vi bryr oss om, vi vill uppgradera din garderob och låta dig visa upp din kurva. Oavsett vilken form eller stil du har, kommer du definitivt att hitta dina egna produkter här på Vogeni.
Optimal
Vi betonar komforten hos våra produkter. Vi insisterar på att använda material av hög kvalitet, tillsammans med en minimalistisk och innovativ design, och strikt kvalitetskontroll på förstklassiga produktionslinjer. Resultaten är pålitliga och glamorösa underkläder som tål tidens tand. Förutom produkter strävar vi efter att optimera hela shoppingprocessen med den bästa köpupplevelsen och ett utmärkt logistiskt nätverk för att leverera dina produkter så kort som möjligt.
På VOGENI tror vi att noll avfall kan göra skillnad.
VÅRA MISSIONER
VÅRA MISSIONER
Vogeni är ett globalt modemärke för damkläder, inklusive men inte begränsat till sexiga underkläder, pyjamas, dräkter, badkläder och långa kjolar. Vi har digitaliserat verksamheten för att utveckla detaljhandeln i europeiska länder. Damkläder är ett konkurrenskraftigt område globalt, och det är därför vi implementerar en marknadsföringsstrategi för lokalisering (som franska och svenska språktjänster) för att skapa en diversifierad, inkluderande och kundvänlig onlinegemenskap.
VÅR DESIGN
VÅR DESIGN
Kunderna är källan till vår modeinspiration och design, såsom intrikata spetsar, utsökta broderier och noggrant utvalda bekväma tyger. Vi vill att våra produkter ska vara bekväma att bära. Oavsett vad du behöver, från charmiga pyjamasvävar till mjuka loungewear, vardagskjolar eller sexiga underkläder, kan vi möta dina behov! Vi är övertygade om att produkter kan tala för sig själva, den diversifierade designen kan bryta alla typer av gränser som ras, hudfärg, ålder och kroppsform. Med utgångspunkt från Vogeni kommer du att hitta din egen skönhet och öka självförtroendet.
refresh-img
VÅRA VÄRDERINGAR
VÅRA VÄRDERINGAR
En hälsosam kroppsuppfattning är vad vi förespråkar och stereotyper av kroppstyp uppmuntras inte på Vogeni. Som svar på detta förslag byggde vi samarbete med mer än 200 modeller av olika kroppstyper för att visa att våra kläder har bredare acceptans och publik. Dessutom har vi inte och kommer inte att efterbehandla bilderna av produktinformation för att säkerställa äktheten hos våra produkter.
På VOGENI gör vårt självförtroende för sexigt utseende varje kvinnas liv bättre
Inspirerande
Kunderna är vår inspirationskälla. Varje gång vi lanserar nya produkter omhuldas kundernas behov av oss. Alla våra produkter är skräddarsydda utifrån den faktiska formen och stilen. Vår kreativa design är designad med utsökta detaljer: från intrikata spetsar och ömtåliga broderier, till noggrant utvalda lyxiga tyger.
Vi tillhandahåller premiummaterial.
vi täcker alla typer av material, såsom siden, bomull, spandex som naturmaterial för att göra spetsar, nät, fisknät, blommönster och andra. De hjälper till att designa och dominera modet
Vi slutar aldrig förnya oss.
Varje design är av berömd modedesigner, som samarbetar med oss för att förnya modebranschen. Genom att bära Vogeni blir du årets modestjärna. Och varje år kommer vår produkt att reformeras och låta alla kvinnor lysa i sina liv.
På VOGENI gör vårt självförtroende för sexigt utseende varje kvinnas liv bättre
Bästa produkterna och tjänsterna
Våra teammedlemmar är känsliga för trenderna inom modebranschen och kan reagera på sådana förändringar, i syfte att ge kunderna de mest populära stilarna i världen. Vi lanserar mer än 400 nya produkter till vår hemsida varje vecka. Kundfeedback är vad vi uppskattar och vi uppgraderar alltid de mest önskvärda stilarna för att bygga Vogeni en inkluderande och pålitlig webbplats. Vårt mål är att få ett fast fotfäste i modebranschen.
Det är de vi är.
Lokalisering är en viktig marknadsföringsstrategi. Vi har arbetat nära med lokala distributörer och butiker för att enkelt samla in kundfeedback. Utifrån dessa förslag känner vi till kundernas faktiska behov och kan därmed uppgradera produkterna.
Våra idéer för matchande damkläder är allmänt accepterade av modeller som så småningom kommer att bli modetrender. Dessutom kommer vi att leta efter fler möjligheter att samarbeta med designers för att hitta fler modeinspirationer. Vi tror att alla dessa tillsammans kommer att göra vår kund mer charmig och unik.
Bästa produkterna och tjänsterna