Returpolicy

1. Retur- och bytespolicy

1.1 Varor måste returneras till vårt distributionscenter senast sju dagar efter att du mottagit varan.

1.2 Originalfakturan måste medfölja varorna för att återbetalningen ska kunna hanteras.

1.3 Onlinebyten är för tillfället inte möjliga.

1.4 Återbetalning sker till det kreditkort, Klarna-konto eller PayPal-konto som användes vid den ursprungliga transaktionen.

1.5 Återlämnade varor måste vara i originalskick och får inte ha använts för att återbetalningen skall godkännas. Samtliga lappar och etiketter skall sitta kvar på varan.

1.6 Trosor kan ej lämnas tillbaka.

1.7 Om du skickat en beställning och vill byta ut en eller flera varor, ändra något i beställningen, eller avbryta beställningen behöver du kontakta oss inom 24 timmar. Om du beställer skräddarsydda varor eller maskotdräkter kan du inte få en full återbetalning om mer än 24 timmar fortlöpt.

1.8 Om leveransen var fri kommer vi vid returen debitera 20 % av beställningens pris på grund av våra kostnader.

2. Skräddarsydda klänningar

2.1 Eftersom skräddarsydda klänningar är anpassade produkter kommer vi inte kunna sälja klänningen igen. Därför ingår dessa klänningar inte i vår vanliga returpolicy.

2.2 Om måtten är felaktiga behöver du skicka tillbaka klänningen inom sju dagar (du får själv stå för fraktkostnaden). Vi kommer då att justera plaggets storlek utan dröjsmål och skicka tillbaka den utan kostnad.

Du har sju dagar på dig från att meddela oss om problemet, från att du mottagit leveransen (enligt leverantören). Meddela oss huruvida du vill ta plagget till en skräddare genom att mejla oss på [email protected]

Om problemet beror på att du uppgett felaktiga mått kan vi neka din begäran att justera plagget.

2.3 Om färgen på klänningen du mottagit skiljer sig mycket från bilden på webbplatsen (om du t.ex. beställt en vit klänning men får en blå) tar vi självklart emot din retur. Kom ihåg att en viss skillnad alltid finns när du handlar online eftersom färgens effekter beror på olika datorskärmar, väder och förutsättningar vid fotograferingen.

Våra kostymer fotograferas alltid i naturligt ljus för att minimera skillnaderna, men vi kan inte garantera en 100 % överensstämmande färg.

Om du är orolig för färgskillnader är du varmt välkommen att kontakta oss via e-post för fler bilder på materialet innan du beställer något via vår webbplats!

2.4 Om du verkligen ogillar det plagg du beställt behöver du meddela oss inom sju dagar. Vi accepterar inte returer utan giltig anledning.

2.5 Min beställning är felaktig

Om du märker att den vara du beställt har försvunnit, om något saknats i paketet, eller om andra problem uppstår är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected]


3.Gällande Skräddarsydda Maskotdräkter

På grund av att våra skräddarsydda maskotdräkter är anpassade produkter, kunde vi inte göra genomföra rea-försäljning en andra gång. Och de kan därför inte omfattas av vår standard returpolicy . Alla maskotdräkter har stöd för att lägga till er egna logotyp där en extra avgift tillkommer. Om du vill skapa speciella maskotdräkter, skicka oss en bild via [email protected]


4. Underkläder, sexiga underkläder och badkläder:

Som du säkert vet är sexiga underkläder mycket intima kläder som sitter nära kroppen, så var noga med att ta dina mått innan du köper dem. Om du är osäker på din storlek ber vi dig kontakta vår kundservice på [email protected].


5. Övriga frågor

För övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected]