TANKINIS - HOS VOGENI, BRA KVALITE OCH LÅGA PRISER

Varje år så dyker badsäsongen upp och frågan är vad du ska ha på dig och hur du ska förhålla dig till badmodet. För tjejer och damer så tipsar vi många gånger om att köra på tankinis. Du hittar de allra senaste och hetaste tankinis på Vogeni. Du kan själv välja och vraka bland vårt breda sortiment för att klicka hem det som passar dig bäst. Som vanligt kan vi garantera dig låga priser och makalös kvalité. Känn dig som hemma och trygg i att du kan betala säkert!


                     Nästa                     

Ta först och bestäm storlek

 

Detta är avgörande för om du ska hitta en tankini som sitter bekvämt och som ser tilltande ut på dig. Du som kvinna kan enkelt ta fram rätt storlek genom att leta reda på det där måttbandet som ligger och dammar där hemma. När du väl hittat ditt måttband, så gör du bäst i att följa neda råd:

 Se till att du alltid börjar mäta midjan först genom att stå rakt och mäta runt midjan.

 Efter det är det dags att börja mäta din byst och storlek genom att linda bandet runt den största delen av din byst. Om din mätning skulle hamna mellan två nummer, runda av till närmsta nummer.

 Du avslutar sedan med din överkropp och mäter från axeln där banden kommer vila ner till den största delen av bysten och genom centrum av grenen och tillbaka upp till axeln.

 Som kvinna kan du enkelt göra de här typerna av mätningar för att bland annat komma fram till den optimala storleken för din tankini.

 Plocka den rätt Tankini för rätt kroppsform

Som kvinna vet du säkert om att det är mer än bara storleken som spelar in här. Det handlar även om att se över kroppsformen. det vill säga om du har en timglasformad kropp, en omvänd triangelform, en rektangelform eller en triangulärform. Detta avgör oftast vilken stil du bör köra på. Olika stilar på tankini funkar bättre på en viss typ kroppsform, så genom att vara medveten om detta kan du hitta något som kommer sitta perfekt på just din kroppsform.

 Till sist vill vi informera om antalet tankinis som vi har på vår hemsida. Det är mängder av olika stilar och modeller som går att hitta hos Vogeni och detta kommer påverka din beslutsprocess, utan tvekan då det kommer finnas så otroligt många olika tankinis att välja bland. Vi strävar efter att alltid förse våra kunder med så många högkvalitativa val som möjligt och hoppas alltid på att varje individ ska ha chansen att hitta något som den personen är nöjd med, både när det kommer till stil och komfort. Vi hoppas att denna lilla guide har gett dig klarhet i hur du hittar den perfekta tankinin för just dig.