Hos Vogeni hittar du ett brett urval av vita klänningar i många olika stilar och färger. Vi har gjort vårt bästa för att du ska ha möjlighet att välja mellan allt från spets till galaklänningar men också mer specifikt klänningar efter färg. En vit klänning kan bäras på många olika sätt och användas till flera olika tillfällen. Därför är det viktigt att du prickar rätt enligt dina egna preferenser. Med utbud på denna sida kommer du garanterat att plocka hem just det du behöver. 


                     Nästa                     

Guide: Hur Du Bär Vita Klänningar

 

Vem som helst kan bära vitt, men det är ett par trick som gäller för att få till det rätt. Om vit får din hud att se tråkig eller blek ut, kan det vara så att du är klädd i fel nyans. Det innebär ofta mer att bära vita klänningar än att välja rätt nyans, men du måste också tänka på vad du bär under och över klänningen. Med denna information är det både lättare för oss på Vogeni att hantera försäljning av en vit klänning, precis som det är för våra kunder. Vi strävar därför alltid efter att informera våra kunder så gott vi kan om de produkter vi säljer då vi tror det skapar som mest värde för människor.

 

1 Betrakta din hudton. Trots att vem som helst kan bära vitt, kan det hjälpa dig att para ihop din unika hudton med rätt nyans av vitt och få dig att se ännu bättre ut. Om vit får din hud att se tråkig, grå eller blek ut, kanske du är klädd i fel nyans. Här är de olika nyanser av vitt som mest rekommenderas för olika hudtoner:

 Ljus hy kommer att se det bäst ut med varm vit färg. Du bör undvika stark vit färg, då det bara kommer att "tvätta ur" din egen vita färg.

Om du har en olivfärgad hy, bör du överväga en cool vit färg för att hjälpa till att balansera saker och ting. Vit färg med toner av champagne, rom, och silke kommer fungera bra det med.

Medium hy med rosa eller blå undertoner bör överväga krämig elfenbensvit. Dessa toner kommer att hålla dig från att se för ljus ut.

Om du har en mörk hy, så har du tur: du kan bära vilken nyans av vitt du vill. Mörk hy med olivolja undertoner bör undvika gula eller nyanser av elfenbensvit.

 

2 Matcha materialet till tillfälle eller miljö. Vita klänningar finns i alla möjliga material, från fräsch bomull och linne, till tyngre ull och crepes. Medan en flödande, vit långklänning skulle se underbar ut på stranden eller på en picknick, skulle det inte vara lämpligt för kontor, en klänning gjord av ull eller crepe skulle vara mer lämplig och professionell.