Fri Frakt, Och årlig stor Rabattkod: Vogeni2023
vogeni-logo
{{totalCount}}
{{item.title}}
{{option.name}}:  {{option.value}}
× {{item.num}} Anta
Delsumma:
Visa kundvagn

Menstruations baddräkt

Menstruations baddräkt

Simma i förtroende under din mens med våra menstruationsbaddräkter.

Låt inte din mens hindra dig från att njuta av vattnet - prova våra menstruationsbaddräkter!

Säg adjö till skrymmande bindor och tamponger med våra absorberande menstruationsbaddräkter.

Våra menstruationsbaddräkter är designade för komfort och skydd, så att du kan simma bekymmersfritt.

Upplev bekvämligheten och komforten med våra menstruationsbaddräkter - perfekta för alla stranddagar!

Att leta efter en ny baddräkt kan vara en skrämmande uppgift, speciellt om du har en budget. Men frukta inte, det finns en ny trend som handlar om komfort och bekvämlighet under din menstruationscykel, och den är tillgänglig från de bästa badklädesmärken.


När du handlar en menstruationsbaddräkt är den viktigaste faktorn att tänka på passformen. Se till att använda dina mått när du beställer för att få bästa möjliga passform för din kroppstyp. Var uppmärksam på dina byst-, underbyst- och höftmått.


Absorptionsförmåga är en annan viktig faktor, eftersom olika märken erbjuder olika skyddsnivåer för olika flödesnivåer. Vissa märken erbjuder även modeller speciellt utformade för kortare cykler.


Även om menstruationsbaddräkter kan verka dyra, är det viktigt att komma ihåg att de är en investering i din komfort och bekvämlighet under din mens. De är också gjorda för att hålla, vilket säkerställer att du kan använda dem i många år framöver.


På Vogeni erbjuder vi endast menstruationsbaddräkter med avtagbar vaddering, vilket gör dem idealiska för enkel tvätt. Att investera i en baddräkt av hög kvalitet är nyckeln till att njuta av din tid i solen, och vi är övertygade om att du kommer att hitta den perfekta baddräkten för din sommargarderob.