Kan Jag Lita på Vogeni?

Vogeni är ett företag som har erbjudit mode till världen för marknadslåga priser, i över 4 år. Vi är en internationell organisation med vår hemsida som är tillgänglig på 2 olika språk. Om du är ute efter att se om vi är pålitliga och trovärdiga som hemsida, är vi mer än gärna benägna om att dela med oss om följande information:

 

Sedan vi började med vår verksamhet i Sverige 2014, har vi under dessa 4 år gjort oss känd i olika skandinaviska länder. Många företag eller dagis använder våra produkter, och några av dem har till och med lagt upp våra produkter på youtube. Även svenska landslag inom sport har använt våra produkter (våra maskotdräkter). Sedan mitten av Mars 2018, skickas alla våra paket från Estland och Frankrike. Vi tar hänsyn till de speciella reglerna från svenska tullen, och vi gör vårt bästa för att undvika att våra svenska kunder drabbas av skatt eller extra avgifter, och än så långe kan vi säga att det har gått bra!

 

Vi har ett mycket gott rykte i Sverige och ett gott rykte är vi säkra på att vi kommer att få i Frankrike också, då vi bara står för kvalitetsprodukter, och gäller detsamma som vi gör i Sverige.


Bilderna nedan är från våra kunder