Varför är våra artiklar så prisvärda?

Kära kunder,

 

Vi på Vogeni.se hoppas att ni kan läsa detta brev för att få veta mer om våra kläder och vår verksamhet.

 

Vi har fått otroligt bra och positiv feedback från våra kunder på Facebook och andra sociala medier vilket värmer oerhört. Många kunder är nöjda med vår kvalitet och vårt pris, och de höjer frågan hur vi kan ge så bra pris på den svenska marknaden? Vi vill så klart vara tydliga och så informative som möjligt mot våra kunder. De kläder som vi säljer tillverkas I 90 procent av fallen direkt eller indirekt i Kina. Våra kvalitetsäkra fabriker finns i Kina och Vietnam, och allt skickas direkt från fabriken. Detta är anledningen till att kan erbjuda våra kunder överkomliga priser.

 

Som sagt, många kunder är väldigt nöjda med vår kvalitet, men är oroliga över leveranstider. Vi beklagar för detta, men som vi nämnde tidigare skickas våra varor direkt från fabrikerna i Asien.

 

Hos Vogeni strävar vi efter att göra kundupplevelsen så bekymmersfri som möjligt och vi gör allt vi kan för att processen ska flyta på så bra det bara går. Idag har vi 2 centrallager I Europa där alla produkter från Kina skickas till. Därifrån behandlas och transporteras varje enskild order. I och med den senaste tidens frågetecken kring moms och skatt på varor från utlandet, tycker vi det är läge att vara extra tydliga med att våra kunder inte betalar skatt eller moms på produkterna de köper i från oss. Allt skickas inom EU och du som kund betalar det som bekräftats på hemsidan vid ett slutfört köp.

 

Dessutom är vi glada att meddela att våra leverenastider har förbättrats ytterligare och du som kund kan nu njuta av att få ditt paket inom loppet av några dagar.

 

Vi hoppas på att fortsätta erbjuda svenska folket den service och de priser vi är stolta över. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

 

Varma hälsningar teamet på Vogeni