Kvalitet jämförelse

Kvalitetsjämförelse

Vi på Vogeni.se säljer sexiga underkläder och kläder av högkvalitet, där allt tillverkas i Asien med "bästa kvalitet och lägsta prisgaranti". Vi genomför strikt kvalitetskontroll innan upphandlande med leverantörer, för att utesluta varor av dålig kvalitet. Ytterligare en kvalitetskontroll görs innan vi skickar produkter till kunderna. 


Vi gör vårt bästa för att leverera till våra kunder, därför har vi sett till att våra centrallager I Europa, Estland och Frankrike, är utgångspunkterna när paketet skickas till kunden.


Det finns massor av liknande produkter på marknaden men kvaliteten varierar väldigt mycket. Vanligtvis är det dålig kvalitet och mycket billiga, och det kan vara attraktivt för några webbutiker, men kommer definitivt att minska både kundnöjdhet och de allmänna försäljningssiffrorna. 

 

Låt oss först visa dig en jämförelse av ett rosa babydollen med spets koppar. Vi lägger Vogeni produkt till vänster och liknande produkt med lägre kvalitet till höger. Den lägre kvalitet produkt har en tråkig, mörk färg och spets kuporna är inte väl utrustat. Den matchande trosa är gjord av billigare material och har ingen spets med det.


Låt oss fortsätta att se den andra jämförelsen. Vi har två korsetter av samma stil. Vi lägger Vogeni produkt under det billigare för en jämförelse. Man kan se att det billigare är gjord med riktigt grova sömmar och därför är det otroligt obekvämt att använda.