Fri Frakt, Exklusive Moms och årlig stor Rabattkod: Vogeni2022
vogeni-logo
{{totalCount}}
{{item.title}}
{{option.name}}:  {{option.value}}
× {{item.num}} Anta
Delsumma:
Visa kundvagn

Hos Vogeni hittar du ett brett sortiment av maskeradkläder vilket utrustar dig med oändligt olika ideer och tankar kring ditt kommande halloween-party med vännerna. Vi har jobbat hårt för att ta fram de maskeradkläder dam som vi tror att våra kunder vill ha och är nöjda med att kunna presentera våra produkter till er.

 Ta dig en titt runt och är det så att du har några frågor kring en specifik produkt eller vill ha hjälp med att anpassa en klänning eller liknande, hör då av dig till oss via mejl.


Tips för att välja den perfekta & snygga Maskeraddräkten

 1.Bestäm en Budget

Innan du bli allt för upphetsad med möjliga kostym idéer, bestäm hur mycket du är villig att spendera på din kostym.

 På detta sätt kan du bestämma hur mycket du vill spendera på själva dräkten, smink och alla tillbehör. Se också till att du lägger undan några pengar kring ditt partybudget så du kan spendera på olika drycker på din Halloween maskerad.

 

2.Hur klär sig de andra?

Om du behöver några grymma idéer kring maskeradkläder dam, fråga andra människor som ska delta på festen vad de klär sig som. Med denna information kan du gissa tonen och stilen på partyt.

 Detta kan vara mycket praktiskt, särskilt om partyt inte har något tema. Till exempel, om några människor som du vet ska klä upp som karaktärer från en serietidning, kanske det skulle vara en bra idé att välja en serietidningskaraktär för din kostym, kanske som Wonder Women, som är en mycket populär karaktär på grund av de fantastiska böckerna och den senaste Wonder Woman filmen som släpptes på biograferna i Maj detta år.

Att vara en av de mest kraftfulla karaktärer från DC Universe, är Wonder Woman ett fantastiskt val för en maskeraddräkter kostym, och hon är en favoritkaraktär för många och kommer att vara en karaktär som massor av människor kommer att känna igen.


 3.Kommer folk känna igen att det är du?

Det är viktigt att människor inser och vet om vem/vad din kostym är, med hjälp av ovanstående exempel på en maskerad med ett urval av människor kan du välja att klä ut dig i maskeradkläder inspirerat av serietidningar. Så länge festen inte är inriktad på särskilda serietidnings karaktärer, kom ihåg att många människor som är inbjudna kanske inte är så väl insatta i serietidningar och dess karaktärer, så se till att du klär upp dig som en karaktär som folk kommer att känna igen.


Det samma kan sägas om många andra grenar av underhållning. Om några människor klär ut sig till karaktärer från filmer, såvida det inte är ett särskilt tema, kan det vara en god idé att hålla dig borta från mindre kända karaktärer för din kostym. Trots allt, du skulle inte vilja tillbringa större delen av tiden på festen med att förklara vem du är utklädd som. Så välj något ikoniskt och lätt att känna igen, något som en Maleficent kostym eller så kan du klä upp dig som Harley Quinn i stil med den senaste Suicide Squad filmen med Harley Quinn Peruk i spetsen.