NYÅRSREA FRI FRAKT
{{totalCount}}
{{item.title}}
{{option.name}}:  {{option.value}}
× {{item.num}} EFFACER
{{totalCount}} Article(s) Subtotal:
voir le chariot

Vi på Vogeni vet hur svensk stil fungerar och hur rött ofta faller svenska folket i smaken beroende på tillfälle. Därför har vi utarbetat ett specifikt sortiment för den svenska marknaden så att just du som kund ska ha möjlighet att hitta något som passar just dig. Oavsett om det är en mer formell händelse eller något mer avslappnat så har vi en röd klänning som passar just dig. Hur vet vi detta? Jo, för att vi har säkerställt möjligheten för våra kunder att beställa skräddarsydda klänningar och bara betala för det som är anpassat för dem.


Välja Rätt Blodiga Röda Klänning

Röd symboliserar blod, passion och kärlek, för att inte nämna det faktum att färgen fångar uppmärksamhet. Vissa kvinnor kan känna sig skrämda av denna färg då den faktiskt har en showstopping effekt. Men, det är oftast en fråga om att hitta rätt att bära för rätt tillfälle. Genom att välja rätt blodig, röd klänning, kan vem som helst dra nytta av denna look med lite ansträngning.

 

Bestäm Tillfälle eller Händelse

Många kvinnor köper klänningar för ingen anledning alls, men de flesta köper en blodig, röd klänning med ett tillfälle i åtanke. För många formella tillfällen som bröllop eller någon händelse som kräver svart slips outfits, borde en lång klänning, helst i rika tyger, vara lämplig. För mer avslappnade event, kan en kortare cocktailklänning vara ett bra alternativ. Naturligtvis, det säger sig självt att vid dystra stunder, som begravningar, ska man aldrig bära rött.

 

Välj en Underton för Rätt Hy

Tro det eller ej, men röd innehåller olika undertoner, som har en effekt på en persons hud. För det första bör köpare kontrollera om de har kall eller varm underton. Blodröd har vanligtvis en blå och lila underton, som ser slående ut på någon med kalla undertoner, blek hy och mörkt hår. För dem med varmare undertoner, är gult och orange-baserat  rött, som vallmo, tomat, och svart bäst. Naturligtvis finns det ingen hård och snabn regel när det gäller att bära rött, och i många fall kan köpare helt enkelt ha vilken klänning som de vill.

 

Hitta en Smickrande Stil

Blodröd kan vara ganska en fängslande färg, så det är viktigt att köpare väljer en stil som bäst passar deras kropp. För kvinnor med ett timglas figur, kan en penn-skuren klänning hjälpa till att visa upp naturliga kurvor. För de med korta ben, drar en klänning som fokuserar på midjan ögonen upp och bort från den nedre delen av kroppen. För kvinnor som har en tyngre botten eller har en päronformad kropp, så är det något med utsmyckningar på toppen som kan hjälpa till att balansera ut figuren. De med idrotts-eller raka kroppar med liten definition kan bära ett imperium-klippt eller A-linje klänning för att hjälpa till att skapa en illusion av kurvor.

 

Hitta Rätt Tillbehör

Röda klänningar drar tillräckligt med uppmärksamhet, men ändå, behöver de tillbehör för att sätta rätt i prick. Ett pärlhalsband och en vanlig svart väska med en a-linje klänning är perfekt för en klassisk look. En cocktailring och vissa stilettklackar med en kort strappy eller grimmad klänning, å andra sidan, är rätt outfit för en rolig natt ut. För ett funky och modernt utseende, kan man lägga till spetsiga läderarmband och några stövlar för en häftig look till en kort röd klänning.