NYÅRSREA FRI FRAKT
{{totalCount}}
{{item.title}}
{{option.name}}:  {{option.value}}
× {{item.num}} EFFACER
{{totalCount}} Article(s) Subtotal:
voir le chariot
KROPPSSTRUMPOR

Vogeni erbjuder riktigt snygga kroppsstrumpor till oslagbart låga priser, på nätet. De flesta varianter som vi erbjuder är mjuka och kommer i ett töjbart material som lätt formar sig efter kroppsfiguren på ett sexigt sätt. En kroppsstrumpa går alltid hem vid mer sensuella tillfällen. Håll utkik då vi alltid ser till att breda vårt sortiment


KROPPSSTRUMPOR

Vogeni erbjuder riktigt snygga kroppsstrumpor till oslagbart låga priser, på nätet. De flesta varianter som vi erbjuder är mjuka och kommer i ett töjbart material som lätt formar sig efter kroppsfiguren på ett sexigt sätt. En kroppsstrumpa går alltid hem vid mer sensuella tillfällen. Håll utkik då vi alltid ser till att breda vårt sortiment


Hur Man Bär Kroppsstrumpor

Är du nybörjare vad gäller kroppsstrumpor, kan det ibland vara svårt att förstå dess design samt dess funktion men även hur den sitter mot huden och hur huden presenteras. I själva verket används kroppsstrumpor för att föra fram det vackra med din kropp. Med rätt val av kroppsstrumpor, kommer denna fantastiska one-piece inte bara kontrollerar de oönskade utbuktningar du kanske har – utan kommer se fantastisk ut och vara lika praktisk. Detta kan vara den mest förföriska av underkläder, subtilt avslöjande och frestande för din älskare, och erbjuder samtidigt en antydan av huden genom erotiskt och rent material. Vad kan du inte älska med det här är frågan?

 

Hur man köper kroppsstrumpor

Men hur går man då tillväga för att köpa rätt kroppsstrumpor för sig själv? Och hur i hela friden gör du för att ta på dig din kroppsstrumpa så att den passar som bäst för din komfort, samtidigt som du ser sexig ut? Denna guide syftar till att ge dig en liten inblick i bodys, och hur du ska gå tillväga.

 

De flesta kroppsstrumpor kommer i en storlek, så när det gäller dimensionering, har du inte så mycket att oroa dig för. En hel del plus size stilar är också tillgängliga, så att de med större kropp inte behöver oroa sig. På riktigt, dessa skönheter ser bra ut på nästan vem som helst, men att välja rätt material kan ha en stor inverkan på det övergripande utseendet, speciellt när man tar hänsyn till din egen kroppsform. Om du är en nybörjare till kroppsstrumpor, då kanske du vill prova något som spets eller annat genomskinligt material, som kommer att ge dig utmärkt komfort och samtidigt ge din partner en glimt av vad som finns under.

 

Det finns så många andra saker att tänka på – färg, heltäckande jämfört med grenlös stil, peekaboo element, ärmlängd, öppen eller sluten rygg – och det mesta väljer du efter smak. Ta din tid att göra din egen forskning för att räkna ut de stilar som du tror att du skulle föredra, fönster-shoppa för att hitta rätt kroppsstrumpor för dig eller din partner. Det finns flera sajter inklusive vår egen, som har ett brett utbud av bodys från en mängd olika varumärken, så du kan verkligen ta dig tid att välja rätt plagg.

 

Hur man sätter på sig en kroppsstrumpa

Men när spänningen av att köpet väl lägger sig, och du plötsligt hittar en pak vid din dörr, full av feminin stil – vad i hela friden gör du sen? Hur får du det från paket till personlig stil, från garderob till att bära? Hur gör man egentligen för att sätta på sig en kroppsstrumpa?

 

Tja, det kunde inte varit enklare. Tänk på dina kroppsstrumpor som ett stort par tights, med ingången via halsen snarare än midjan. Men, precis som på vanliga tights kommer du som bär att veta – sätt inte bara i din fot utan att tänka först! För att undvika intrassling, är det superviktigt att börja från fötterna och arbeta dig upp, även om du är på väg in från toppen!