STUDENTKLÄNNINGAR

Är det dags för dig och din klass att springa ut? Är det dags att dansa på flak och fira hela natten lång? Då har vi de rätta studentklänningarna för dig. Köp något hos oss som du kan känna dig både bekväm och vacker i.

Vi har de klänningar som passar just dig till den här speciella, minnesvärda dagen. Studentklänningarna kommer i olika modeller och storlekar, allt från spets till axelbandslöst. Ta och köp något som kommer att förgylla din student ännu mer, nämligen med en klänning från oss!

Köp din studentklänning hos Vogeni idag. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar till låga priser.


                     Nästa                     

Studenten är en extremt viktig milstolpe för många utav oss. Du förtjänar att unna dig en vacker klänning för detta tillfälle, och du kommer att vilja ha något som ser bra ut på denna dag när alla ögon är på dig. Det kan vara svårt att avgöra vilken studentklänning som ser bäst ut när du springer ut, och alla bilder som ska tas efteråt. Här är några tips som hjälper dig att hitta rätt studentklänning.

 

Samordna färger med din studentklänning

Se till att först överväga färgen på din studentklänning. Den traditionella studentklänningen är vit, men håller sig så klart inte till denna färg. Många skolor väljer att använda en av deras skola färger för en typ av signatur. Om färgen på klänningen är mycket ljus, se till att du inte bär underkläder eller annat som är alldeles för mörkt. Tänk på att det ofta blir vått under studentfirandet med champagne och annat, vilket gör att din klänning kommer te sig genomskinlig väldigt lätt.

 

Att hitta perfekt längd och volym

Kom ihåg att färgen på din studentklänning inte är det enda som avgör. Om din klänning är lång eller mycket omfattande, kan den sticka upp underifrån, eller ge din kropp en märklig siluett när du går över scenen med dina klasskompisar.

 

För att undvika detta problem, väljer en klänning som är kort, men inte för kort, eftersom detta är en högtidligt tillfälle. Ett populärt val är att gå med en te-längd studentklänning, som har en nederkant som infaller mellan knä och fotled.

 

Istället för att välja en klänning som böljar ut från midjan, överväg enklare, sofistikerade klänningar som följer de naturliga linjerna av kroppen. En klänning som lägger tyngd nedtill kan också sitta fint, men det är klokt att prova olika studentklänningar så att du är nöjd med det övergripande utseendet.

 

Omfamna våren

Studenten sammanfaller ofta med våren/sommaren. Du kommer att se många damer som tar tillfället i akt och bär ljusa färger och blomstertryck. En klänning med tryckt kan vara perfekt för detta tillfälle, särskilt om din studentceremoni hålls utomhus. .

 

Att hålla sig cool på den stora dag

Oavsett om du är i en fullsatt aula, eller utanför i solen, kanske du känner dig lite täppt i en klänning och särskilt en studentklänning, detta gäller ännu mer om du känner dig nervös. För att hålla dig sval och bekväm på denna stora dag, välj klänningar som är ljusa och som inte har lager på lager av material. En ljus, vit knälång klänning dekorerad med spets kan se mycket sofistikerad och lämplig ut.

 

Studentklänningar från Vogeni

Hos Vogeni hittar du ett brett urval av olika studentklänningar, korta som länga, i olika stilar och färger. Välj bland hundratals alternativ, vi har något för alla. Du förtjänar att se ut som en prinsessa på studenten och det är precis vad vårat utbud av studentklänningar är till för, att för dig hitta den allra bästa klänningen.

 

Har du några andra frågor vad gäller studentklänningar, kan du alltid mejla vår kundtjänst så återkommer vi så snart vi kan.