BADKLÄDER DAM | RIKTIGT BADMODE

Vare sig du är vid stranden eller vid poolen så finns det ingen anledning att spara in på charmen. Hos oss hittar du det allra senaste inom badkläder dam och som kommer höja kvaliteten på tiden du tillbringar på stranden. Vi erbjuder badkläder till dam i alla möjliga sorters material. Och resultatet är ett fullständigt sortiment med det allra senaste inom badmode. Varför inte uttrycka din sexiga sida med några av våra hetaste badkläder för dam? Är du ute efter sommarens senaste badmode och badkläder så bör du kika in hos oss på Vogeni och våra badkläder för dam. Här handlar du säkert och du hittar fina badkläder av hög kvalitet till låga priser.


                     Nästa                     

Vi på Vogeni Delar med oss - One-Piece Och Dess Fördelar

 

Ja, vi vet att one piece baddräkter till en början kan uppfattas som gammaldags, tråkiga och riktigt dåligt om du ska jobba på din solbränna (tyvärr, det sista är sant) men det finns allvarliga övervägningar att göra vad gäller att gå från din favoritbaddräkt till en grym one piece. Låt oss titta på det vi vet;

 

1. Du kommer aldrig att bli mer bekväm – simma i havet, surfa och spring runt utan att behöva oroa dig för att din baddräkt åker av(äntligen slipper du hålla hårt i din bottendel när du är ute och simmar!)

 

2. Glöm de där stunderna när du ständigt behöver justera dina bikiniband

 

3. Bikini toppar är inte tillräckligt stora för din behå storlek? Problemet är löst!

 

4. One piece är på allvar smickrande!

 

5. De är klassiska men ändå moderna – inte alla av dem är av "Speedo" stilen, nu för tiden kan du hitta ett stort utbud av mönster med låga fronter eller ryggar, axelbandslösa eller med en sexig detalj

 

6. Det kan se sofistikerat ut, något som inte normalt associeras med stranden!

 

7. Det finns en subtil sexighet till dem

 

8. Du kan bära dem hela dagen lång – koppla ihop dem med dina favoritshorts eller med en maxi kjol och du är redo

 

9. Du kommer att göra ett uttalande – en one piece baddräk är direkt iögonfallande eftersom, de flesta andra sannolikt kommer att bära en bikini

 

10. Att bära en one-piece betyder inte att du vill täcka din kropp, men att du istället ger dig möjligheten att göra vad du själv vill, när du vill.

 

Detta är bara några fördelar med att bära en one piece. Och med det utbudet vi har hos oss på Vogeni är vi övertygade om att du kommer hitta något som faller dig i smaken och som du kommer längta efter att få bära på antingen stranden eller vid poolen. Som sagt gör dig ett uttalande och bär något som du själv känner dig bekväm med. Titta runt vad vi på Vogeni har att erbjuda och när du väl hittar något som du känner resonerar med dig själv och din personlighet, överväg ett köp.

 

Vi tror på tidlös design och stil och här kommer en one piece in i bilden. Det är därför vi har valt att satsa på hårt på detta segment av badkläder då vi tror att en tid framöver så kommer one piece verkligen göra comeback på stränderna, både här i Sverige och utomlands.

 

Till sist så vill vi så klart att våra kunder ska vara nöjda med deras köp och inte känna att de köper något oklart. Så börja med att surfa runt bland vårt sortiment och häpnas över de olika modellerna och hur de passar in med det svenska modet, men även internationellt. Vi är övertygade om att just du kommer att hitta en one piece som passar just dig och din stil. Låt oss hjälpas åt att bygga en one piece trend som varar för evigt med vackra individer på stränder, världen över.