NYÅRSREA FRI FRAKT
{{totalCount}}
{{item.title}}
{{option.name}}:  {{option.value}}
× {{item.num}} EFFACER
{{totalCount}} Article(s) Subtotal:
voir le chariot

Broderad chiffongklänning med korta ärmar

Modell:SW5916
6 recensioner
1599 kr
1551 kr När totalbeloppet > 3000kr
*Färg:
   Mer   
   Mer   

*Personliga mått:
Användning datum:
Klackhöjd :
Höjden (mäta barfota) (cm):
Nyckelben till golvet(mäta barfota)(cm):
Midja(cm):
Höfterna(cm):
Byst(cm):
Hur man mäter
-
+
LäGG I KASSEN
KÖP NU
{{item.label}}
Den här förtrollande klänningen har ett skärp längs midjan som förgyller den långa silhuetten, som består av flera lager böljande tyll. Skira detaljer på ryggen passar perfekt ihop med den underbara chiffongkjolen. Använd den här typen av chiffongklänning oavsett kroppstyp- Du behöver inte oroa dig för att se skrymmande eller tjock ut i det här tyget, även om du är överviktig. Detta beror på att det är ett flytande material som gör att du inte förstärker det delar som du kanske vill dölja. Det som är så bra med den här klänning är att den får dig att se väldigt elegant ut oavsett kroppsform.Dessa klänningar är väldigt lätta och rena, vilket innebär att du måste bära dem med flera lager kläder. När du väljer vad du ska ha på dig under dessa klänningar måste du vara försiktig. Om du till exempel väljer att ha på dig mörka underkläder, kan det lätt förstöra utseendet på din klänning. Det bästa tipset är att antingen köpa underkläder av samma färg som din klänning.Minimera tillbehör till din chiffongklänning- Det övergripande utseendet hos chiffongklänningar är enkelhet och elegans. Se istället till att klä din klänning med blygsamma smycken. Helst bör du välja en anständig uppsättning örhängen och ett halsband. En enkel smyckning som denna får dig att se väldigt elegant ut med dessa klänningar.
Ställa en fråga
{{qaErrorMsg}}
Annullera
Skicka in

Vi levererar till alla Europeiska länder.

Beställningsförfarande:14-18 arbetsdagar

LeveransLeveranstidFraktkostnader
Skyndsam Express5-8 arbetsdagar

0(Fri över 699kr)

69-99kr


Gratis frakt
A: Kvalitet eller andra relaterade returer: Vi gör vårt bästa för att säkerställa att de produkter vi levererar till dig är av hög kvalitet och i gott skick och utan defekter. Om du har fått en produkt som visar sig vara defekt eller på annat sätt av dålig kvalitet, vänligen meddela oss så snart som rimligen är möjligt, vi kommer att anstränga oss för att hantera problemet enligt varans status med delvis återbetalning, full återbetalning eller returnera för ersättning.
B: Icke-kvalitetsrelaterade returer: Vi är inte ansvariga för eventuella returfraktkostnader om du inte är helt nöjd med ditt köp eller av misstag lagt fel beställning efter att ha mottagit varan.
Kontakta oss omedelbart om du bestämmer dig för att avbryta din beställning.
Tack för att du är intresserad av att göra affärer med oss!
Om du vill få ett rabatterat pris för dina stora inköpsorder, fyll i den blankett som krävs tillsammans med din e-postadress, produkten Art.nr # och/eller länken till varan du vill beställa, artikelkvantitet (minst 30 stycken), leveransadress och postnummer krävs. Vi kommer att kontakta dig med ett rabatterat pris så snart vi tar emot din förfrågan.
Kontakta oss [email protected] för detaljerad information om Large Order.
{{LOErrorMsg}}
Annullera
Skicka in
Recensioner
Skriva en recension
stjärna
{{reviewErrorMsg}}
Stänga
Skicka recension
4.1
6 Reviews
5
33%
4
50%
3
16%
2
0%
1
0%
{{item.name}}
{{item.adate}}
{{item.content}}