BALKLÄNNINGAR

Är det dags att fira skolbal eller din senare bal som så många ser fram emot. Eller är det en storslagen gala som du står inför, oavsett vad så erbjuder vi på Vogeni flertalet eleganta klänningar. De flesta festklänningar vi har är eleganta, vackra och stilrena, och kommer i olika modeller. Du kan välja och vraka bland våra aftonklänningar eller balklänningar, de kommer i chiffong, siden satin eller på begärna kan du få din klänning figursydd.

Ta och beställt hem din klänning idag och prova i lugn och ro. Är det så att du inte är nöjd kan du alltid skicka tillbaka den. Vi fixar det!


                     Nästa                     

Tips för att hitta den perfekta balklänningen

 

Balen, en flickas största dröm så är på väg att gå i uppfyllelse.  Innan den stora dagen krävs det intensiv shopping för en balklänning för dig och din dotter, och det kan vara både spännande och stressande. Här är några saker du kan ha i åtanke som mamma, för att reducera stressen när det är dags att inhandla en balklänning.

 

Var öppensinnad. Det är alltid kul att bläddra bland de senaste modet och stilarna tillsammans online. Det kommer att hjälpa dig få en uppfattning om din dotters stil och smak (och hjälper dig avsätta dina egna fördomar). Faran, kommer dock när hon plockar ut DEN DÄR klänning som hon måste ha! Fönstershopping så mycket som ni vill, men när det är dags att verkligen handla en klänning, ha ett öppet sinne och uppmuntra henne att prova på många olika stilar. En klänning kan se helt olik ut på din dotter, jämfört med modellen på en hemsida. Det kan hända att du slutar upp med något du tycker om, som verkligen överraskar.

 

Sätt en budget. Ta och redigt diskutera er budget innan ni sätter igång med självaste shoppingen. Du vill inte att din dotter ska bli förälskad i en klänning som inte är i rätt prisklass.  Om din budget är stram kan hon alltid låna en klänning från en vän. Kolla definitivt in de lokala secondhandbutikerna för att fynda på riktigt. Att hyra en balklänning är en ganska ny trend och ett utmärkt alternativ värt att kolla in, speciellt om budgeten är låg. När du handlar nytt, kommer de flesta lokala klädbutiker har en mängd olika stilar för en rad priser. Glöm inte att inkludera skor och accessoarer i din budget.

 

Tillåt gott om tid för shopping. Det är viktigt att det finns gott om tid för din dotter att prova på flera klänningar, för att sedan begränsa urvalet, och slutligen plocka en favorit. Du bör tillåta minst en timme per butik när ni väl är ute och kollar i butik. Hon kan hitta den perfekta klänningen direkt, men det är mer troligt att processen tar längre tid. Hitta en öppen plats i schemat som tillåter gott om tid flr att shoppa där ni inte känner er stressade.

 

Klänning för lyckad shopping. OK, du har hittad tid att klämma in lite shopping mellan din dotters träning och ditt möte, men bara om ni åker direkt från träningen till butiken. Glöm inte att hon ska ha med sig underkläder som han kommer att bära till balen. En sport-behå är inte det optimala under en balklänning. Detta kan även ändra passformen av klänningen mer än du tror. Det är också bra att ta med de skor som hon kommer att bära så att du kan kontrollera längden på klänningen.

 

Vogeni.se är en ledande nätbutik i Sverige, det finns tusentals klänningar att välja bland, och inte nog med det det, du kan få dem alla skräddarsydda.