Välkommen till en utav Vogeni’s mest populära avdelningar när det kommer till klänningar. Maxiklänning överlag är något som vi har märkt att svenska folket tycker om och därför har vi lagt stor vikt vid sortimentet som vi erbjuder. Gör dig sommarklar genom att kolla igenom ett brett utbud som vi på Vogeni är stolta över att kunna presentera. Välj bland hundratals stilar och färger för att hitta något som passar just dig. Det finns något för alla, det kan vi lova. Glöm heller inte att kolla in vår lilla miniguide nedan för att hitta rätt maxiklänning för rätt kroppstyp.


                     Nästa                     

Hur Du Hittar den Bäst Passande Maxiklänning för Varje Kroppstyp

En maxiklänning är en stapelvara i varje kvinnas garderob. Silhuettens mest älskvärda egenskaper inkluderar  de extrema nivåerna av komfort, och förmågan att bedöva sinnen, för både dag-och kvällshändelser, och det är lätta att bära—men, passformen är viktiga. Nedan så serverar vi dig alla tips du behöver veta för att hitta den mest figur-smickrande maxiklänning för dig.

Om du har en stor byst...

1. Välja antingen en anpassad maxiklänning eller en inlindad stil för att definiera din midja. Utan denna "definierade" siluett, kan du plötsligt se större ut än du egentligen är.

 

2. Distansera dig från axelbandslösa alternativ och hitta en maxi med en högre halsringning, som liten v s, båt-hals, som kommer att förhindra att visa för mycket klyvning (överexponering ser aldrig bra ut!). Välja stilar med tjockare band också, eftersom detta kommer att rymma en behå mycket bra.

 

3. Håll det enkelt genom att undvika volanger och veck, som kan lägga fyllighet till befintliga kurvor.

 

 Om du har en liten byst...

1. Omfamna din mindre kupstorlek och försök med en silhuett med djup-dykning vid halslinjen och öppen rygg.

 

2. Om du vill lägga till extra till det du redan har, leta efter en maxi som har gjutna kupor med rynkade detaljer. Detta kommer att skapa en illusion av en större byst.

 

3. Bära en två-tonad kolumn för att distrahera ögat från bröstet.

Om du är kurvig...

1. Leta efter en klänning som skummar (inte lyser) till din form—ett imperium-midja är perfekt.

 

2. Välj tjockare band eller axelbandslöst—tunna band kan gräva in i dina axlar.

 

3. Sök efter djärva tryck. Storskaliga blom tryck är mycket mer smickrande än små blommotiv.

 

Om du är petit och kurvig...

 

1. Bär ett spinkigt bälte precis ovanför magen för att förlänga din nedre hälft.

 

2. Välj maxiklänningar med en A-linje eller imperium midjan för en smickrande look.

 

3. Prova vertikala tryck och ränder för att flytta ögat nedåt.

 

 

Om du är kortväxt och smal...

 

1. Söka efter en kurv-kramande silhuett för att hjälpa till att förlänga din främre del. En maxiklänning med en enkel midjedetalj kommer att bidra till att framhäva dina knappt-där kurvor.

 

2. Ju mer hud du visar, desto bättre! Spagettiband eller en fyrkantig urringning kommer att visa mest hud och skapa illusionen av ett längre framsida.

 

3. Enkla tryck är det rätta. En solid färg eller något dämpande kommer inte att överbelasta din lilla figur.