Fri Frakt, Och årlig stor Rabattkod: Vogeni2023
vogeni-logo
{{totalCount}}
{{item.title}}
{{option.name}}:  {{option.value}}
× {{item.num}} Anta
Delsumma:
Visa kundvagn

BALKLÄNNINGAR

Kategorier
BALKLÄNNINGAR

Är det dags att fira skolbal eller din senare bal som så många ser fram emot. Eller är det en storslagen gala som du står inför, oavsett vad så erbjuder vi på Vogeni flertalet eleganta klänningar. De flesta festklänningar vi har är eleganta, vackra och stilrena, och kommer i olika modeller. Du kan välja och vraka bland våra aftonklänningar eller balklänningar, de kommer i chiffong, siden satin eller på begärna kan du få din klänning figursydd.

Ta och beställt hem din klänning idag och prova i lugn och ro. Är det så att du inte är nöjd kan du alltid skicka tillbaka den. Vi fixar det!


Sortera efter:

Super-guide för att välja rätt balklänning

Det är mycket få gånger i ditt liv då du har en riktigt glamorös, och stjärnspäckad balklänning. Varför inte göra din balkväll till en av de gånger med en vacker och smickrande, perfekt balklänning?

 

Skaffa dig lite inspiration. Kolla in olika trender som dykt upp på catwalken på sistone. Titta igenom några tidningar eller magasin för att se vad du gillar och inte gillar med den här säsongens klänningar.

 

Du kan också titta på vad kändisar har på sig till röda mattan, och använda dessa för inspiration till urvalet av dina balklänningar.

 

· Leta efter fina tyger. För din balklänning, leta efter ädla, fina och lyxiga tyger som siden, tyll, silke, chiffong, organza, spets och sammet.

 

· Planera din budget för din balklänning och börja spara så snart som möjligt. Se till att ha extra pengar för små tillbehör som hårspännen, strumpbyxor och smink.

 

Om du har en äpple formad kroppsform (liten eller ingen midja definition, överkroppen bredare än höfterna), behöver du klänningar som kan skapa en illusion av en smalare midja och samtidigt hålla den rätta balansen mellan den övre och nedre delen av kroppen: Empire och A-linje klänningar med enkla toppar och låga och breda axelband (scoop, torg, älskling).

Metod

 

Att välja en färg

Besluta om färgen. Olika färger berätta för folk vad din personlighet är, som om du väljer en ljus röd, då kommer folk tro att du är modig och i centrum för uppmärksamheten.

 

Om du väljer svart, sofistikerad, blå, självsäker, rosa, roligt, lila, champagne. Det handlar om vilken bild eller humör du vill visa.

 

Det handlar också om vilken färg du ser smickrande ut i. Vissa tjejer ser bättre ut i blått, några i rött. Till exempel, flickor med långt brunt hår och bruna ögon kan göra klokt i att undvika gula färgen.

 

Det beror egentligen på din hårfärg, figur, ögonfärg, ansikte form, mun storlek, och ögonstorlek.

 

Leta efter speciella färger. Svart och vitt är klassiker till alternativ när det kommer till speciella tillfällen och klänningar. Den första är eleganta och mystiska, den senare är romantiska och fina.

 

En röd balklänning är perfekt om du letar efter ett sensuellt och passionerat utseende, medan guld och silver alltid är en bra idé när det kommer till fest outfits.

 

Ljusa balklänningar är moderna och iögonfallande, men välj bara en ljus färg, så det inte slutar med att du ser ut som en clown. Eller så kan du alltid para ihop en ljus väska, smycken eller ett par skor med en neutral eller pastell nyans till klänning.

 

Vogeni.se är en ledande nätbutik i Sverige, det finns hundratals balklänningar att välja bland, och inte nog med det det, du kan få dem alla skräddarsydda. De flesta festklänningar vi har är eleganta, vackra och stilrena, och kommer i olika modeller. Du kan välja och vraka bland våra aftonklänningar eller balklänningar, de kommer i chiffong, siden satin eller på begärna kan du få din klänning figursydd.

 

Ta och beställt hem din klänning idag och prova i lugn och ro. Är det så att du inte är nöjd kan du alltid skicka tillbaka den. Vi fixar det!